RAAK IN CONTACT MET HIZZOU

WAAR DE WORTELS GROEIEN

NUMMER

06-48114201

MAIL

INFO@HIZZOU.NL

DE LIJN IS ALTIJD OPEN

Bij Hizzou staat maatwerk centraal. Heb je liever een eenmalig bijeenkomst? Of wil je dit door trekken tot een langere periode? Neem contact met ons op Hizzou denkt graag met je mee!

CONTACT

VIND DE OPLOSSING VOOR JE ORGANISATIE

Om goede oplossingen neer te kunnen zetten is het belangrijk dat we bewust zijn van het probleem, en dat we samen kijken naar een oplossing waar de doelgroep centraal staat. We werken daarom ook graag met scholen, buurthuizen en gemeentes. 

We denken graag mee over oplossingen of bewustwording van problematiek onder jongeren. Denk aan:

  VEELGESTELDE VRAGEN

  Wij doen ons best om binnen 3 dagen reactie te geven op uw e-mail. Kom je hiermee in tijdsnood en duren 3 dagen net iets te lang? Geen probleem! Dan kun je ons een berichtje sturen op 06-48114201. Wij reageren binnen 24 uur op je! 

  Een workshop bij Hizzou is meestal een eenmalige, kort en krachtige bijeenkomst. Workshops duren meestal een half uur tot maximaal anderhalf uur. Wil je liever gaan voor langdurig impact? Dan raden wij jou aan om een training te nemen. Deze trainingen kunnen zo lang duren als dat jij zou willen, maar kunnen ook verspreid worden over een bepaalde periode. Wij denken graag met je mee! 

  Bij Hizzou is niks te gek. Wij geven workshops aan verschillende doelgroepen en baseren daar dan ook het onderwerp op. Voor jongeren bieden wij workshops aan zoals: leiderschap, medezeggenschap, succesvol solliciteren, samenwerking en nog veel meer! 

  Ben je opzoek naar een workshop voor bijvoorbeeld je team bij een organisatie of school die veel te maken heeft met jongeren? Dan hebben wij een ander aanbod. Wij bieden dan workshops waar bewustwording over problematiek onder jongen centraal staan, denk aan: stagediscriminatie, mentale gezondheid en medezeggenschap. 

  Wij denken bij Hizzou graag met je mee over welk onderwerp het best bij jouw wensen past! 

  Wij werken door heel Nederland!

  Hizzou is flexibel en breed inzetbaar. Neem contact op en vraag naar de mogelijkheden.

  INFORMATIE

  KVK: 87368943

  BTW NR: NL004404175B93

  VOLG HIZZOU

  0