HIZZOU STAAT VOOR… GROEI VERBINDING IMPACT

WAAR DE WORTELS GROEIEN

HIZZOU STAP BIJ STAP

  • AFTRAP 2023

    Hizzou heeft in 2023 haar wortels mogen planten. Hizzou staat voor groei, verbinding en impact. Wij bij Hizzou vinden het belangrijk dat jongeren de kans krijgen om zichzelf uit te kunnen laten bloeien tot de persoon die zij graag willen zijn. Het is hierbij belangrijk dat jongeren de juiste middelen krijgen zodat zij het geloof in het behalen van hun doelen kunnen vasthouden.

  • 15% INKOMSTEN NAAR PAKISTAN

    Hizzou staat voor groei, impact en verbinding. Daarom gaat bij elke dienst die Hizzou levert, 15% van de opbrengst naar waterputten in Pakistan. Dubbel zoveel impact!

  • SAMIA BOUKHIZZOU

    “Toen ik klein was wilde ik altijd een superheld zijn, zodat ik de wereld een stukje mooier kon maken. Ik droomde altijd van de coolste superkrachten. Als ik dan wakker werd hoopte ik dat die krachten bleven aanhouden. Helaas werd dit een teleurstelling op teleurstelling. Superkrachten zouden niet bestaan. Althans dat dacht ik. Ik realiseerde mij op latere leeftijd dat wij mensen geen superkrachten hebben zoals we die kennen van tekenfilms, maar dat onze kwaliteiten onze superkrachten zijn. Om deze superkrachten zo goed mogelijk te laten werken, hebben we elkaar nodig. Daarom is een van de speerpunten van Hizzou ook verbinding” - Samia Boukhizzou, oprichtster Hizzou

WERKWIJZE

Bij Hizzou staat maatwerk centraal. Heb je liever een eenmalig bijeenkomst? Of wil je dit door trekken tot een langere periode? Neem contact met ons op Hizzou denkt graag met je mee!

MEDIA

TROUW

Pirouette van Boukhizzou

UVA

Discriminatie op de arbeidsmarkt

KENNISPUNT MBO

Beleid rondom stagediscriminatie

TROUW

Harde maatregelen bij stagediscrminatie

YOUNGWORKS

Politieke interesse bij mbo-studenten

TROUW

Inclusieve scholen

SCIENCEGUIDE

Mentale gezondheid van studenten