Vind jouw… DAGVOORZITTER GASTSPREKER ADVISEUR TRAINER WORKSHOP

Inpsiratie

DAGVOORZITER & GASTSPREKER

Samia is jong, ervaren en energiek. Zij houdt zich bezig met het inspireren en aanmoedigen van mensen. Zij vindt niet alleen dat iedereen de zelfde kansen verdiend, maar dat iedereen deze kansen ook dient te krijgen. Daar maakt zij zich hard voor. Dit heeft zij onder andere gedaan als Algemeen Bestuurslid bij JOB MBO. Zij heeft zich toen bezig gehouden met problematiek in het mbo, zoals: stagediscriminatie, mentale gezondheid en stilteruimtes. Samia heeft tijdens haar bestuursfunctie zich hierover op verschillende plekken uitgesproken (zie media op pagina home).
Samia wilt jongeren laten zien dat je alles in het leven kan bereiken als je maar in jezelf gelooft. Volgens Samia is het geloven in je doelen, het begin van het halve werk.

Samia haar expertise ligt op verschillende gebieden zoals: diversiteit en inclusie, stagediscriminatie, mentale gezondheid (jongeren), het mbo en  medezeggenschap 

Mail : info@hizzou.nl Reactie binnen 3 werkdagen
Tel: 06-28902600 24/7 beschikbaar

Kort en krachtig

WORKSHOPS

Bij Hizzou staan jongeren centraal, maar om de wereld een mooiere plek voor hen te maken is het van belang dat we dit samen doen. Hizzou staat daarom ook voor verbinding en bewustwording. Om goede oplossingen neer te kunnen zetten is het belangrijk dat we bewust zijn van het probleem, en dat we samen kijken naar een oplossing waar de doelgroep centraal staat. We werken daarom ook graag met scholen, buurthuizen en gemeentes. Zo denken we graag mee over oplossingen of bewustwording van problematiek onder jongeren. Denk aan stagediscriminatie, mentale gezondheid en of medezeggenschap.
Hizzou biedt op maat gemaakte workshops over jouw gekozen onderwerp. We kijken graag naar jouw wensen en hoe we deze kunnen vervullen zodat jouw vragen in deze workshop beantwoord worden!

Voorbeelden van eerdere gegeven workshops: Stagediscriminatie, mentale gezondheid en diversiteit in de klas. 

Mail : info@hizzou.nl Reactie binnen 3 werkdagen
Tel: 06-28902600 24/7 beschikbaar

Langdurig

TRAININGEN

De trainingen die Hizzou aanbiedt zijn volledig op maat gemaakt. Tijdens de kennismaking bespreken we het doel, de doelgroep en planning. Vanuit deze informatie gaan wij aan de slag voor jou om de training in elkaar te zetten en om deze dus ook te geven. Wij doen dit omdat wij het belangrijk vinden dat jouw wensen centraal staan zodat de training het juiste resultaat kan bieden.
De trainingen zijn voor verschillende doelgroepen toegankelijk. Wij bieden trainingen aan voor jongeren, studenten, docenten maar ook medewerkers die zich bezig houden met jongeren of onderwijs.

Voorbeelden van trainingen voor studenten: ‘Leren pitchen’ en ‘de beste sollicitatiegesprekken’

Voorbeelden van trainingen voor docenten: ‘Mentale gezondheid in de klas’ en  ‘discriminatie bij de zoektocht naar een stage’ 

Mail : info@hizzou.nl Reactie binnen 3 werkdagen
Tel: 06-28902600 24/7 beschikbaar

WERKWIJZE

Bij Hizzou staat maatwerk centraal. Heb je liever een eenmalig bijeenkomst? Of wil je dit door trekken tot een langere periode? Neem contact met ons op Hizzou denkt graag met je mee!

INFORMATIE

KVK: 87368943

BTW NR: NL004404175B93

VOLG HIZZOU

0